Eco Slim – lausunnot, kommentit, hinta, jos ostaa

joten meillä on uusi potilas “Eco hoikka (ohut eko metsämarja)”. Toinen ihmelääke laihtuminen taikasauva varten jakautuminen rasva Grail laihduttajille ympäri maailmaa ja … Stop!

Mitä me niin painokkaasti, ja suoralta kädeltä? Ehkä se ei ole niin paha, mutta olemme jo pelkoni sinussa! Joten ei mene.

Bone Laaja lakaistaan ​​syytteet ketään mitään: ei lainkaan insuliinia, ei fruktoosi, ei rasvaa, ei Eco hoikka!

Tässä artikkelissa tarkastellaan koostumusta poretablettien eko hoikka, niiden kustannukset, oppia, jos ne laihtua, miten koostumus ja sivuvaikutukset lukea arvostelut oikeiden asiakkaiden ja lääkäreitä. Soita kollegansa ja todellinen hinta Eco ohut, jos voit ostaa sen on supplementstore, ja antaa käyttöohjeita täydennyksen, ja vastaus, voin ostaa ohut ekologisen apteekki!

Kuvaus Eco Slim

Joten sinulla on uusi sana alalla laihtuminen poretablettien Eco hoikka. Mukaan niiden värikkäitä verkkosivuilla, Eco hoikka on innovatiivinen löytö tiedemiesten lupaa meille miinus 10-12 kiloa. kuukaudessa, lupaamme 100% luonnollisia ainesosia, jotka eivät vaikuta sydämeen ja hermostoon.

Jälleen mukaan valmistajan, täydennys on pisteen vaikutus kehon rasvan (mitä se tarkoittaa). Ja tästä alkaa petoksen Kyllä, se on huijausta!

Bone laaja artikkelissaan Miten polttaa rasvaa? , jo selitti tämän, mutta jälleen: emme voi koskea laihtuminen tiettyyn kehon osaan. Jos me laihtua – laihtua kokonaan. Et voi ohjata rasvan menetys, esimerkiksi lonkat ja perse koskemasta sitä.

yrittää räjäyttää ilmapallo vain yhdessä paikassa! Polttimo palanut, riippumatta toiveesi koko, ei osaa. Samoin on epärealistista pakottaa kehon polttaa rasvaa tarkalleen missä se eniten sattuu. Yleensä laihdutus ensin rintaan ja kasvoihin ja sitten muualla – eikä välttämättä niitä, jotka tarvitsevat kehon ensimmäinen pääsee eroon näistä talletuksia, jotka hänen mielestään hän ainakin tarvetta.

Joten, miinus 1 piste pois 10 harhaanjohtamisesta.

Kuinka monta pillerit ovat paketissa Eco Slim?

Uusi paketti vain 10 kappaletta. Ei ole yllättävää, myyjät vain teki erittäin Intrusiivinen vparivayut ostat 5 kpl, eikä halveksunta valheen, että heillä on vain 5 tölkit myynti on mahdollista, vaikutus laihtuminen alkaa vain 2 pakettia, ja kurssi ei voida keskeyttää muutoin tapahtuu jotakin, mutta kukaan ei tiedä mitä. Smart ohitusleikkaukseen keskusteltuaan osaavat ihmiset paljasti salaisuuden tämän pysyvyys on valmistajan käytännössä ansaitsee mitään myynnistä 1 paketti – se on paljon rahaa kuluu mainontaan, maksamisesta puhelinpalvelukeskukset, fake arvosteluja, jne (eikä kliinisiin tutkimuksiin, huomatkaa). Kaikkein paras valmistajan on ostaa 3 purkkia kerralla. Niin muista, että.

Valmistaja Eco Slim

Valko-Venäjä. Siirry myymisen ja liikkeeseenlaskun Eco ohut apteekeissa?

Mistä ostat Eco Slim?

Ehdottomasti ole supplementstore. Vain sivustoissa, jotka pilvi Internetissä. Mitkä ovat tärkeimmät vaikea vastata, koska ne ovat kaikki hyvin samankaltaisia. Tilauksesi viikolla.

Miten erottaa väärennetty alkuperäisestä

Ei onnistu. Ei ainutlaatuinen tarroja, hologrammeja tai arvomerkkejä täydentää. Koska he kirjoittavat: pääkirjautumisruudun väärennösten – murenee pillerit (ns “puuterit”). No, vain erittäin kätevä keksiä – ensin ostaa ja sitten ymmärtää, että sinulla on myydä väitetään väärennettyjä! Mutta ymmärrämme, miksi näin on tehty. Valmistajat siten suojautua kielteisiä arvioita, ainoastaan, että vastaus on: “Sinä ostanut väärennettyjä hänen, emme ole vastuussa.” Osoittamaan ovela:

Katsokaa niitä, ne ovat edelleen loukkaantunut! No, tietenkin, voit helposti poistaa totuudenmukainen negatiivisia kommentteja www. Mutta tiedätkö, edes tarkistettu, hyvä ja todellinen lääkkeet eivät aina auttaa ihmisiä ja ei ole mitään vikaa tai epätavallisia, mutta jotain emme ole koskaan nähneet, että lääkeyhtiöt ryntäsi kaikkien sivustojen osalta ja vaati poistamaan ihmisten mielipiteitä, huutaa, että ne’ valehtelet. Silti miinus 1 piste.

Paljonko se Eco Slim?

Ja tässä hyvin mielenkiintoinen tilanne. Löysimme eri maasta, MUTTA päätellen arvosteluja ja valokuvia, päättäjät ovat vilpillinen hinnasta.

Mutta todellinen mielipide on, että ihminen maksaa. pakkaamiseen. Vuonna kommentit, tietenkin juoksi välittömästi yhtiön ja alkoivat huutaa, että se on väärennös:

Kuinka pitkä on koko kurssin?

On epäselvää. Ilmeisesti kuinka paljon kärsivällisyyttä ja rahaa tarpeeksi

Vasta ​​h3>

Opetus- ja menetelmä käytettäväksi Eco Slim

Joten, miten ottaa eko hoikka? Siinä ei ole mitään monimutkaista: on välttämätöntä juoda vähintään 200 ml: aan vettä 1 tabletti päivässä aikana tai aterian jälkeen (joskin joitakin sivustoja, meillä kohtasivat tietoja, jotka voivat olla jopa 3 kertaa päivässä).

päätellen arvion, tabletit liukenevat huonosti, korkeintaan 5 minuuttia ja jättää jäännös, että liukoinen täydentää osoittaa keskimääräinen Kach-ve tuotteita. Mitä maistaa todellista Eco hoikka? Sanoa, kuten askorbiinihappoa, noin sanoa “himonya” maku.

huolellinen analyysi koostumuksen analyysi sivuvaikutuksia Eco Slim

koostumus on seuraavat tiedot kotisivulta: “pohjalta kehitetty ja B-vitamiineja, jotka edistävät jakautuminen rasvojen (Kyllä, isoilla kirjaimilla), kofeiini, guarana-uutetta, meripihkahappo, kitosaani, ote Coleus forskolii , merileväuute Fucus, L-karnitiini.

No, mitään epätavallista, joka toinen täydentää parantaa terveyttä samaa koostumusta. Mutta katsotaan pysyä viileänä ja analysoida kaikkea yksityiskohtaisesti:

  1. Tauriini 480 mg. On välttämätön aminohappo, että saamme päivittäin lihasta, kalasta ja maitotuotteet. Se ei ole mukana prosessissa muodostumisen proteiinin, mutta on tärkeä osa kudosten eri järjestelmien, erityisesti hermoston. Itse asiassa se auttaa hieman alentaa sokerin ja kolesterolin määrää veressä, vähentää väsymystä, uupumus, heikkouden tunne, ärtyneisyys emotionaalista ylikuormituksesta. Annostukseen, jossa tauriini on esitetty Eco-ohut, se on yleensä käytetään diabeteksen hoitoon, sydän- ja verisuonitautien ja other.Slimming ja urheilu- tarkoituksiin, yleensä käyttää annos 1000 mg. vaikuttavaa ainetta. Olemme perusteellisesti kaivettu tutkimukseen tauriini ja urheilua sekä laihtuminen, ja totesi seuraavaa: valitettavasti kaikki antavat erilaisia ​​oivalluksia. Ylivoimaisesti tiedetään tauriini on käyttökelpoinen ihmisten terveys kärsii sydänsairauksista, ongelmia, tulehdussairaudet, neurologiset häiriöt ja niille on riski sairastua aivohalvaukseen, diabetekseen, munuaissairaus, syöpä ja muut sairaudet. Mutta julkaistut raportit kasvu suorituskykyä käytettäessä tauriini pysyy controversial.But yleinen meillä ei ole mitään pahaa vastaan ​​tauriini ei ole mitään vaatimuksia häntä vastaan.
  2. Meripihkahappo, 100 mg. Kehomme itsessään voi tuottaa sitä – noin 200 gr. päivä, niin paljon hän tarvitsee tukea niiden elinkaarta. Se sisältää myös lähes kaikki käymisteitse valmistettuja juomia, kuten käymisteitse maitojuomat, viiniä ja olutta, juustoja, ruistuotteiden, oluthiiva, osterit, raakoja karviaisia ​​ja viinirypäleet, mehu sokerijuurikkaat, punainen ja mustista, parsa, Yam, suolakurkkua ja hedelmät jne terve, syö normaalisti eikä voimakkaassa stressiä henkilö käytännössä ole pulaa ainetta. Mutta vaikutuksen alaisena epäsuotuisista olosuhteista (stressi, raskas ruumiillinen työ) lisää kulutusta meripihkahapon, ja siellä on alijäämäinen. Sitten ehkä on järkevää ottaa sen Supplement form.So, oodi meripihkahappo Internetistä: “stimuloi energia kudoksiin ilman aiheutuvat kielteiset vaikutukset, auttaa alentamaan kolesterolia, parantaa soluhengitystä, kiihdyttää verenkiertoa ja tekee voimakkaampi, vähentää säteilyn vaikutukset, estää kasvaimien muodostumista, on tulehduksia, erityisesti “naisten” sairauksia ja tauteja mochevyvodjashie järjestelmä. Masennuslääke, auttaa käsittelemään vihaa, pelkoja ja negatiivisia tunteita.” Rehellisesti, olemme aina yllättynyt tällainen arviointi lisämaksua. Ja se kuivuu syöpä, ja alentaa kolesterolia, ja krooninen virtsarakon hänen kulkee (joka muuten on vaikea parantaa). Mielestämme on, jos meripihkahappo oli parannuskeinoa, se on sairaita maapallolla olisi remained.If olet ruokavalio – tässä tapauksessa meripihkahappo auttaa hieman nopeammin luovuttaa kertynyt rasvaa. Ja tunnet enemmän energinen. No, kaikki. Ja muuten, ravintolisät laihtuminen on yleensä enintään 1 Gy. On turvallinen annos 600 mg. Yleensä meidän mielestämme olisi mahdollista laittaa sitä, ja enemmän, noin 400 g. – meripihkahappo on hyvin halpaa, olen henkilökohtaisesti nähnyt sen kaupassa 17 … blister.Why lähes kaikki tutkimukset saatavilla internetissä “meripihkahapon” liittyvät krooniseen alkoholistien & nbsp; Mutta se on hyvin ärsyttää mahalaukun aiheuttaa närästystä ja nostaa painetta – tämä on otettava huomioon.
  3. Kofeiini, 48,4 gr. Tietoja kofeiinia kaikki tietävät vain huomata yksi seikka: annos on hyvin pieni, kuten pikakahvia, huolimatta siitä, että terveet aikuiset voivat kuluttaa jopa 400 milligrammaa kofeiinia päivässä. Mielestämme oli mahdollista lisätä vähintään 150 mg.
  4. inositoli, 24 ml. On vitamiini B8, joka parantaa vaikutuksia kofeiinia ja tauriinia fyysiseen ja psyykkiseen suorituskykyyn, joka lopulta antaa voimakkaan energisoiva vaikutus. Koko päivän terveet aikuiset tarvitsevat enintään 2 grammaa. Älkäämme unohtako, että tämä on aine, jota keho tuottaa, niin se on riittävä, jotta saadaan noin 0,5-1 Gy. elintarvikkeista tai lääkityksellä.
  5. Vitamiinit ryhmän B. hyvin, epäilemättä, ne ovat hyödyllisiä ja tarpeen organismin: lisäävät tehokkuutta, missä määrin masennuslääkkeitä. Mutta olemme huomanneet, että heidän tehtävänsä yliarvostettua alalla laihtuminen. Näitä vitamiineja vaikuttavat laihtuminen vain välillisesti, epäsuorasti: kohottaa mielialaa, auttaa paremmin sulatella proteiineja ja fats.We haluavat myös korostaa, että tämä lisäosa on vain mikroskooppinen Dazu vitamiineja! Vertaa suosituksia. Keskimääräinen päivittäinen kysyntä tärkeimpiä edustajia ryhmä b: B1-vitamiini: 1,2-1,4 mg B2-vitamiini: 1,5-3,0 mg. B3-vitamiini: 5-10 mg. B6-vitamiini: 2,0-2,2 mg vitamiini B9: 0,2-0,5 mg. B12-vitamiini: 2-5 mg.

Hmm, missä levät? Näemme, että koostumus EcoSlim ei sisällä luonnollisia metsämarjat, koska ei ole kitosaani, ote Coleus forskohliin levät Fucus ja L-karnitiinia (joka ei toimi rasvaa polttimet laihtuminen: tyypit, tehokkuutta, sivuvaikutuksia. thermogenics. L karnitiini. Lipo-6. ), mitä vaaditaan aktiivisesti verkossa myymälöissä. Miinus 2 pistettä valehtelee ja heikko laihtuminen osa.

Ja selittää meille tyhmä, koska nämä merkinnät galleryroot koostumuksella näitä pillereitä?

Johtopäätös: koostumuksesta pohjimmiltaan normaali, mutta annos on pieni – se on vain yleisin vitamiineja ja pari energiajuomia. Looginen herää kysymys, mitä nämä poretabletit tulisi varmistaa laihtuminen? Se ei ole hintansa arvoinen ja ei anna samaa vaikutusta kuin luvattiin. Suurin saat: se on helpompi nousta ylös aamulla (vieläkin, itse asiassa näytätte juomaan vahvaa Kuppi kahvia), no, ehkä jopa mieliala parani. Ei laihtuminen, erityisesti 12 kg kuukaudessa ei 100%, jos et aio istua vähäkalorisen ruokavalion ja liikunnan.

Analogiset ja sen reaaliarvo apteekeissa Eco Slim

Mitä tilalle lisä laihtuminen ja mikä on hinta, jos ostaa apteekista?

Valintamme : emme edes tarvitse neuvoo valmiin ravintolisien – Tulee halvemmaksi tehdä sen itse. Osta apteekissa yleisin vitamiini b monimutkaisia ​​(200 s., Katso kuinka halpaa on 49 halpaa vitamiinit tehokas lisä terveydelle koko perheen ei tarvitse olla hienosäädön apteekkareille tyyppinen instant paras, ja tuhat 1500 juuri aiheuttaa voit lentää: kaikki tämä on järjetöntä, ottaa halpa eikä “sumlevayus”), kirjaa meripihkahappoa (17 p.), kofeiini tablettia (90 p) ja kaikki. Ilman tauriini enemmän kuin mahdollista tehdä, emme ole valmiita suosittelemaan sitä terveille ihmisille, kun tällaisia ​​epäilyttäviä tutkimustuloksia. Niin, kuinka paljon on samanlainen analoginen eko hoikka farmasian: noin 300 ….

voi säädellä annosta, mutta muistamme hienovaraisesti ja lempeästi: laihtuminen ei ole erityisen vaikuta. Ostaa parempia täydentää tähän luetteloon – Vitamiinit ja lisäravinteet laihtuminen alueella 100 …: 16 parasta, jonka pitäisi olla jokaisessa . Emme piilota, se on vain suuri siunaus, ei rasvaa polttimet. Mutta rehellisesti

lausunto lääkäreiden Eco Slim

Lisäosa tiivistelmä sertifioitu lääkärit heikko vitamiineja “Shine silmä”. Vuonna myynti on paljon tehokkaampia täydentää alennettuun hintaan. Lisäksi haluan muistuttaa, että on aina mahdollisuus saada haittavaikutuksia, joten älä ole laiska mennä terapeutin ja kysyä häneltä!

Yhteenveto ja johtopäätökset kokoonpanosta tauriinin ja meripihkahapon on mielenkiintoinen asia, mutta odottaa niiden erityisesti vaikutus ei ole sen arvoinen, ei luultavasti lumelääkettä. Ollakseni rehellinen, tilanne vitsinä: hyötysuhde 50%, eli se auttaa tai ei. Kofeiini jättiläinen tuskin johtua siitä “dieettituotteissani”, koska 600 mg kofeiinia päivässä voi nousta yhteensä virrankulutus noin 100 kaloria. Kofeiini on muita mahdollisia hyötyjä: stimulaatio lisätä liikkeelle ja polttaa rasvaa (jos se otetaan ennen liikunta) tukahduttamaan ruokahalua ja lisätä ei- koulutustoimintaa (tässä kaikki on hyvin yksilöllistä, joten luottaa häneen).

Vitamiinit valmistava yritys “100% rasvaa polttava täydentää” yksinkertaisesti jumaloida: esittämällä ne jonkin ihmeen aine, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa. Näitä vitamiineja voi todella auttaa ruuansulatusta, mutta se ei vaikuta nopeutta aineenvaihduntaa. Jos ihmiset huomaavat myönteisiä muutoksia, koko asia vain terveellisempään ruokavalioon ja aktiivisempi elämäntapa, eikä vaikutuksia elintarvikkeiden lisäaineita. Tietenkin siitä on hyötyä näissä vitamiineja, mutta yrittää laihduttaa pelkästään lisäaineiden avulla muuttamatta valtaa tai kirjoittamalla oman aikataulun liikuntaa, ei toimi.

T
Tietoa Tuulikki Tuomioja 17 Articles
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä